Tips | Blog | Info | Gezondheid | Afvallen | Fit | Ladyline
TDE ladyline oefeningen figuurcorrectie

Terugkeer van Mado bij Ladyline Sittard

En dat terwijl ze 2 jaar geleden al goed op weg was…

Twee jaar geleden rondde Madó Sevriens haar traject bij Ladyline af. Ze was in 6 maanden tijd 4 kilo afgevallen en in totaal 64,5 cm kwijt. Ze had twee maten kleiner in haar broeken en haar shirts zaten ook veel beter.

resultaat ladyline

Mado tevreden met haar resultaat bij Ladyline

Een paar maanden geleden ging de telefoon, het was Madó dat ze graag weer bij ons wilde starten.
We hebben haar gevraagd waarom ze weer bij ons terug is, wat ze in de tussentijd heeft gedaan en hoe het is om weer terug te zijn.

Goede resultaten bij Ladyline
“Ik ben weer teruggekomen bij Ladyline in Sittard omdat ik er goede resultaten heb gehaald twee jaar geleden. En ik ken de coaches en vind het fijn om in een vertrouwde omgeving terug te zijn. In de tussentijd ben ik vervallen in mijn oude gewoontes.
Na Ladyline heb ik het nog even volgehouden qua eetgedrag en beweging. Ik deed de oefeningen thuis en was me bewust van wat ik at en als tussendoortje nam. Langzaam merkte ik dat mijn broeken weer wat strakker gingen zitten en ik ook bijkwam in gewicht.

ladyline sittard

Nathalie coacht Madó bij Ladyline in Sittard

Tijdens haar kuur had Madó iedere drie weken een meting
“Dat was voor mij de stok achter de deur. Thuis had ik die metingen, de controle, niet meer en uiteindelijk verviel ik toch in mijn oude gedrag. Ik lette niet meer zo streng op mijn voeding en liep alleen nog met de hond.”

En daarna?
“Ik ben twee keer per week gaan fitnessen, vooral cardio en wat kracht, naast het wandelen met onze hond natuurlijk. Maar het is toch anders, vooral het stuk figuurcorrectie miste ik.”

Weer op gewicht na twee metingen
“Nu ik weer met mijn kuur bij Ladyline ben begonnen merk ik weer snel resultaat. Ik heb mijn doel qua gewicht alweer behaald. Binnen twee maanden, dus twee metingen verder, zit ik alweer op mijn streefgewicht. Mijn shirts en broeken zitten ook alweer beter.
Alleen mijn buik en benen mogen nog wel wat strakker, de zomer komt er tenslotte aan!”

Stabilisatie
Tijdens de stabilisatie, de laatste 3 maanden van je kuur bij Ladyline, doe je de oefeningen langzamer waardoor de spieren dichter op de huid komen te liggen. Hierdoor behoud je het resultaat na je kuur.
“Tijdens mijn eerste kuur heb ik de stabilisatie niet gedaan. Ik heb een half jaar de oefeningen gedaan en vond mijn figuur en resultaat goed. Nu ben ik wel van plan de stabilisatie af te maken om zo mijn resultaat vast te houden.”

TDE ladyline oefeningen figuurcorrectie

Madó tijdens haar wekelijkse oefeningen in de warmtecabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

x