Tips | Blog | Info | Gezondheid | Afvallen | Fit | Ladyline

Slanke buik, benen en billen

mooi ladyline afvallen Sittard

Wil jij ook een platte buik, slanke benen en strakke billen?

Je wilt een plattere buik, jouw benen mogen wel slanker. Je stoort je aan jouw zadeltassen. Jouw billen mogen wel iets strakker. Je merkt het als je dat jurkje past, dat leuke shirtje of die mooie strakkere broek. Het zit niet zoals jij dat wilt. Herkenbaar? Voor veel vrouwen wel. Maar er zijn goede oplossingen voor. Oplossingen op maat, passend bij jouw wensen. Passend bij jouw lijf. Voor jouw mooiste ik ga je naar Ladyline!

mooi ladyline
Alles voor jouw mooiste ik bij Ladyline

Platte buik?

Eindeloze buikspieroefeningen doen. Veel cardio. Er wordt nog vaak gedacht dat dit dé manier is om een strakke buik te krijgen. Maar, het gewenste resultaat bereik je hier niet mee. Met de op jou afgestemde programma’s bij Ladyline ga je het wel bereiken. Het is vaak een combinatie van gezond eten in de juiste hoeveelheden, niet langer teveel willen eten en goed bewegen. De bewegingstherapie van Ladyline helpt jou snel in omvang af te nemen en de aanvullende programma’s zoals de ozon-zuurstoftherapie en cryo behandeling zorgen voor het resultaat dat jij wenst. Weg met dat buikvet en weg met het vetrolletje. Je bent weer blij met jouw buik!

Ik wil slankere benen!

Die uitspraak horen wij vaak. Wat we ook vaak horen is: “fijn, mijn benen zijn nu wel slank. Ik pas weer in die broeken!”. Daar doen we het voor, jou tevreden krijgen over jouw lijf. Veel vrouwen raken gefrustreerd door hun benen. Je doet er veel voor, maar het gaat vaak maar langzaam. Zeker bij een zone zoals de benen is het belangrijk om een gecombineerde aanpak te doen. Bij zadeltassen bijvoorbeeld behalen we de beste resultaten door een combinatie van compressietherapie, bewegingstherapie en de cryo behandeling. Een compleet arrangement dus. Je wilt tenslotte succes en blijvend resultaat. Daar zorgen we samen voor!

slanke benen ladyline

Strakkere billen?

Veel vrouwen storen zich, terecht of onterecht, aan hun billen. Te dik, te rond, niet rond genoeg, niet strak genoeg, het hangt…. zomaar wat mogelijkheden. Als je bij Ladyline op intake komt krijg je van mij een eerlijk advies hoe we een doeltreffend plan kunnen uitvoeren om jouw wens zoveel mogelijk te realiseren. Zoveel mogelijk? Ja, ik blijf wel realistisch over wat mogelijk is. Samen stellen we een behandelplan op dat bij jou past, vaak een combinatie van behandelmethoden.

slanke benen

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wil jij jouw mooiste ik bereiken? Maak dan snel een afspraak met mij! Dat doe je makkelijk via deze button: Boek nu

Kies de gewenste datum, tijd en het filiaal van jouw voorkeur. Tot gauw!

 

x