Tips | Blog | Info | Gezondheid | Afvallen | Fit | Ladyline

Van ‘crashen en shaken’ naar ‘gewoon eten’ en meer bewegen!

Margo is 2,5 maand bij Ladyline, ruim 5 kilo gewicht en bijna 40 cm in omvang kwijt.
Lees hier haar succesverhaal!

Begin januari van dit jaar begon Margo Cremers eerst zelf met afvallen. Ze was vorig jaar gestopt met roken en 2 keer flink ziek geweest, waardoor ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen.
Ze stond net na de feestdagen op de weegschaal en die gaf bijna 90 kilo aan. 89,9 kg om precies te zijn. Dat was de druppel!

Margo ging minder snoepen
Margo is toen zelf begonnen met een poging om af te vallen. Vooral minder gaan snoepen. Toen zag ze een advertentie van Ladyline voorbij komen op Facebook. Een korte video waarin ze zichzelf herkende.

Op gesprek bij Ladyline voor persoonlijk advies
Ze boekte een gratis Advies op Maat gesprek.  “Het was meteen een prettig en duidelijk gesprek en ik had geen enkele twijfel om te starten.”, zo herinnert Margo zich.

ozon zuurstoftherapie afvallen ladylike

Door de ozon-zuurstoftherapie krijgt Margo een mooiere en jeugdigere huid

In relatief korte tijd intensief aan je doel werken
“‘Ik heb het erg druk met mijn werk, maar ook met mijn sociale leven. Het is dan fijn om in een relatief korte tijd toch intensief bezig te zijn. En het werkt!”. Margo is nu ongeveer 2,5 maand bezig met haar arrangement bij Ladyline en nu al ruim 5 kilo in gewicht en bijna 40 cm in omvang afgenomen.

Margo is tevreden met haar tussentijdse meting

Gewoon normaal eten en toch afvallen
“‘Wat ik zo fijn aan mijn kuur bij Ladyline vind, is dat ik gewoon kan blijven eten!’ Margo heeft voorheen altijd crash-diëten gevolgd, om zo snel mogelijk resultaat te zien. “‘Zelfs met feestdagen was ik heel gefocust bezig, die 2 kilo per week moesten eraf!”

Het effect van wat ze voorheen deed: jo-jo’en
Helaas merkte ze door deze diëten een jo-jo-effect. Dat gaat haar nu niet meer gebeuren, bevestigt ze: “Nu val ik langzaam af, maar wel geleidelijk en blijvend! En de coaches staan aan mijn zijde. Ze zijn mijn stok achter de deur.”

Door de figuurcorrigerende oefeningen is Margo al 40 cm in omvang kwijt

Lekker afwisselend en voedzaam ontbijten
Sinds ze haar kuur is gestart en ook voedingsconsulten met een van de Ladyline Coaches heeft, ontbijt Margo weer. “Een jaar geleden had ik dat niet kunnen bedenken! Maar ik vind het ontbijten echt fijn. Ik krijg er meer energie van en merk het ook aan mijn stoelgang. De ene keer maak ik een smoothie, de andere keer een boterham of een Brinta drinkontbijt met een kiwi erdoor.”

Bijkomend pluspunt: betere, harde nagels
Hoe dat zit, vertelt Margo: “‘Sinds Ladyline ben ik veel meer fruit gaan eten en zuivel gaan gebruiken. Hierdoor merk ik dat ik veel betere, harde nagels heb gekregen.”

Stok achter de deur
“Het resultaat komt vooral door de begeleiding en de meetmomenten. Dit werkt als een stok achter de deur”, maar vooral erg motiverend voor Margo.

“‘Voorheen was ik vooral ontevreden over mijn lichaam, ik voelde me dik. Nu heb ik veel meer energie, ben ik meer tevreden met mezelf en kijk ik vooruit naar het resultaat dat ik vast kan gaan houden.”

Nog meer resultaat met cryolipolyse
Margo’s probleemgebied is haar buik en om hier nog meer resultaat te halen gaat Margo ook de cryolipolyse erbij doen.

Wil jij net als Margo je ook zo lekker in je vel voelen? En stralen omdat je afvalt, zonder alles te hoeven laten staan? Neem dan contact met ons op voor een gratis Advies op Maat gesprek. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

x