Tips | Blog | Info | Gezondheid | Afvallen | Fit | Ladyline
Klant over Ladyline

Bij Ladyline kom ik even tot rust

In gesprek met Marly:

Marly is al een tijdje klant bij Ladyline. Voor haar figuur, voor ontspanning en voor de gezelligheid. Je leest hier wat zij te vertellen heeft.

Marly, wat betekent Ladyline voor jou?
Ontspanning; het los kunnen laten. Ik leef een onrustig, stressig leven, met veel spanningen. En bij Ladyline  kom ik even tot rust, dat voel ik al als ik de deur binnenstap. Dat komt door de ontvangst, bekende gezichten die je spontaan begroeten.  Als dan voel ik die spanningen echt even van me afglijden.

Hoe lang ben je al bij Ladyline?
Ongeveer twee jaar met onderbreking, wegens persoonlijke omstandigheden. Wel ben ik heel erg blij dat ik, na mijn tijdelijke stop, door de coaches ben gemotiveerd om weer de draad op te pakken.

Wat is het grootste verschil sportschool en Ladyline?
De persoonlijke begeleiding; er wordt niet alleen goed gelet op sportprestaties maar er wordt ook interesse getoond in je persoonlijk welbevinden. En dit alles op een natuurlijke, maar ook op een prettige manier, dat vind ik erg fijn.

Kom je naar Ladyline voor je gezondheid of de gezelligheid?
Voor mij persoonlijk valt dat onder 1 noemer. Ik ben van mening dat sporten / trainen in een gezellige sfeer beter functioneert en langer is vol te houden en dus iets extra’s toevoegt aan je gezondheid. Voor mij geldt: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En lachen doen we genoeg bij Ladyline.

Wat moet zeker nog genoemd worden / wat wil je nog kwijt?
Ik wil het team van Ladyline Hoensbroek een compliment geven voor hun inzet, aanpak en persoonlijke begeleiding. Ga zo door!

x