Tips | Blog | Info | Gezondheid | Afvallen | Fit | Ladyline
ladyline hoensbroek sittard

Zomerslank in slechts 5 stappen

Is jouw figuur klaar voor het mooie weer?

Het is voorjaar. Lekkere temperaturen, stralend weer. Kleurige, fleurige kleding. Vakanties. Ik ken eigenlijk niemand die daar niet van houdt. Maar, bij de gedachte aan het tonen van blote armen en blote benen, of een blote buik bij het dragen van een bikini, vergaat veel vrouwen de zin. Omdat hun figuur niet is, zoals ze willen. Hoe jammer is dat! Hier is heel effectief iets tegen te doen. Zonder shakes, zonder te lijnen, of operaties.

Maak voorkeurszones van jouw probleemzones

Benen, buik en billen. De belangrijkste probleemzones voor de meeste vrouwen. Je maakt voorkeurszones van deze probleemzones met de volgende 5 stappen:

1. Ga niet minder eten, wel gezonder en voedzamer, passend bij jouw energiebalans. Wij hebben hiervoor een unieke meting (metabolische ademtest). Zo weet je exact wat jouw rustverbruik is en kunnen wij bepalen wat jouw lichaam nodig heeft om gezond op jouw streefgewicht te komen.
2. Bewegen: Zorg voor minimaal 30 minuten matig intensieve beweging per dag. Spierversteviging en cardiotraining is hier ideaal voor, zoals binnen het fitness circuit bij Ladyline in Hoensbroek.
3. Doe gerichte oefeningen, in relatieve warmte, gebaseerd op veelvuldige metingen en evaluaties. Je gaat zichtbaar en snel slanker door het leven.
4. Verbeter jouw doorbloeding en jouw lymfesysteem. Je wordt er fitter van, jouw huid wordt gladder en mooier. Dat doe je ontspannen, met ozon-zuurstoftherapie en compressietherapie. We zorgen zo dat bijvoorbeeld jouw benen fit zijn en er ook fit uitzien!
5. Weg met storende vetrolletjes en hinderlijke vetophopingen, op benen, billen en buik, op natuurlijke, geleidelijke en blijvende wijze.

Wanneer jij ook blijvend resultaat wilt, zonder te lijnen, zonder shakes, pillen of ingrijpende operaties, nodig ik jou uit voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

x